Кіровоградщина: чоловік скалічив свого знайомого

Березень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 924 | Коментарі: 0

У результаті сварки між двома жителями одного з сіл Кіровоградського району старший з них потрапив до лікарні.

Потерпілого медики прооперували, видаливши чоловіку ушкоджений внутрішній орган. Підозрюваному загрожує до восьми років ув’язнення.
Повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень надійшло до райвідділу міліції від родички потерпілого.
Попередньо правоохоронці встановили, що між 26-річним жителем населеного пункту та його 19-річним знайомим виник конфлікт нібито через зникнення у останнього мобільного телефону. Під час сварки молодший товариш завдав старшому численних ударів по тулубу.
Після побиття чоловік зміг самотужки дістатися додому, звідки його родичка терміново зателефонувала у міліцію. А от до лікарні потерпілий звернувся за допомогою лише наступного дня, коли стан здоров’я значно погіршився. У нього медики діагностували травми грудної клітини, живота та забій одного з внутрішніх органів, який довелося видалити.
– За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 121 КК України) відкрито кримінальне провадження. Зловмисника правоохоронці затримали, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, – розповів начальник Кіровоградського РВ УМВС в області Андрій Бензар. – Наразі вирішується питання про обрання стосовно підозрюваного міри запобіжного заходу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool