Кіровоградщина: чоловік побив до смерті жінку

Липень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

Про подію у міліцію повідомив житель населеного пункту, до якого прийшов родич та розповів, що накоїв лиха. Прибувши на місце пригоди, правоохоронці виявили у будинку тіло 34-річної потерпілої.

Попередньо встановлено, що напередодні вихідних ввечері між співмешканцями виникла сварка на ґрунті ревнощів. Під час з’ясування стосунків чоловік побив жінку та, залишивши її непритомну на підлозі, пішов до знайомих, де тривалий час вживав алкогольні напої. Коли ж нарешті повернувся додому, то побачив, що співмешканка не подає ознак життя.
За висновками судово-медичної експертизи смерть потерпілої настала внаслідок отриманих тяжких травм.
– Зловмисника правоохоронці затримали у порядку статті 208 КПК України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, – повідомив начальник Олександрівського РВ УМВС в області Сергій Козяр. – За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool