Кіровоградщина: чоловік обікрав власну родичку

Серпень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

Скориставшись тим, що жінки деякий час не було вдома, 35-річний житель одного з сіл Добровеличківського району у кілька підходів поцупив з її господарського приміщення металеві вироби на суму близько двох тисяч гривень.

Максимальне покарання, що загрожує чоловіку за подібні дії, – до п’яти років позбавлення волі.
На початку серпня 55-річна потерпіла звернулася до працівників місцевого райвідділу міліції із заявою про крадіжку. Правоохоронці одразу ж вийшли на слід зловмисника та з’ясували, кому він збув викрадене майно.
- Попередньо встановлено, що жінка за сімейними обставинами на два тижні поїхала до столиці. За цей період родич неодноразово навідувався до її домоволодіння. Та додому він повертався не з пустими руками – за кілька таких візитів зловмисник виніс з господарської будівлі близько сотні металевих швелерів та кутників. – розповів начальник Добровеличківського РВ УМВС в області Андрій Бензар.
Місцеві жителі планували використати металеві вироби, аби звести новий паркан, тим часом родич поцупив їх, щоб виручити кошти на алкоголь. Викрадене майно правоохоронці вилучили в іншого місцевого жителя, якому зловмисник продав крадене.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool