Кіровоградщина: чоловік обікрав свого товариша

Листопад 27, 2014 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

До чергової частини Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області звернувся 31-річний чоловік та повідомив, що з квартири, яку він винаймав в одному з мікрорайонів міста, зникли два плазмових телевізори, комп’ютер і принтер.

На місце пригоди була негайно направлена слідчо-оперативна група для з’ясування усіх обставин справи. Правоохоронці вже на наступний день вийшли на слід зловмисника. Ним виявився товариш потерпілого, який декілька днів проживав у квартирі знайомого.
Молодик, скориставшись відсутністю господаря, викрав побутову техніку та продав її, а отримані кошти витратив на власні потреби. Наразі викрадене майно вилучено.
- По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», - повідомив начальник Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Дьяченко. – Олександрійцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Олександрійський МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool