Кіровоградщина: чоловік майже рік приховував страшну правду про смерть співмешканки

Листопад 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

37-річний житель Гайворонського району раніше відбував покарання за скоєння вбивства.

Тож, коли правоохоронці отримали повідомлення про зникнення жінки, насамперед, перевірили її співмешканця на причетність до цієї події. Підозри працівників міліції підтвердились – тіло потерпілої, що померла ще минулої зими, виявили на околиці села в землі.
Майже рік чоловік робив вигляд, що цивільна дружина покинула його і поїхала геть. Саме цю історію він вигадав для односельчан та сусідів. Оскільки родом жінка була з іншої області і мешкали вони разом лише кілька місяців, то така версія розвитку подій виглядала для сторонніх цілком реально.
- Восени цього року до Гайворонського райвідділу міліції звернулася жителька іншого регіону, – розповідає начальник підрозділу Сергій Сірак. – З’ясувалося, що, насправді, жінка, яка деякий час проживала з місцевим жителем, зникла і вдома у родичів вона не з’являлася вже досить давно. У ході проведення першочергових заходів було встановлено причетність її співмешканця до скоєння злочину.
Минулої зими під час сварки чоловік сильно побив жінку. До лікарів вчасно не звернулися, тож через кілька днів вона померла. Аби замести сліди, зловмисник загорнув тіло у покривало, виніс за околицю села і закопав у землю біля колишньої сільськогосподарської споруди.
Труп жінки правоохоронці виявили на вказаному підозрюваним місці.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого). За скоєне чоловіку загрожує від семи до десяти років ув’язнення. Стосовно затриманого вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool