Кіровоградщина: чоловік до смерті побив співмешканку

Травень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 916 | Коментарі: 0

Працівники Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області затримали 41-річного раніше судимого за крадіжки місцевого жителя.

Чоловік підозрюється у тому, що, перебуваючи у нетверезому стані, до смерті побив співмешканку. За такі дії йому загрожує 10-річний тюремний строк.
Події розгорталися близько одинадцятої години дня. Місцеві жителі побачили поряд з будівлею магазину жінку, яка знаходилася у непритомному стані. Біля неї метушилися її співмешканець зі своїм родичем. Чоловіки самотужки намагалися надати їй першу медичну допомогу, а потім попросили перехожих викликати швидку. Лікарі, що прибули на місце, констатували смерть 32-річної громадянки. При огляді її тіла видимих тілесних ушкоджень виявлено не було.
Дещо прояснилася ситуація вже після проведення розтину. Судово-медичні експерти виявили у небіжчиці численні травми голови. За життя потерпіла хворіла на епілепсію, та наявні ушкодження свідчили, що отримати їх внаслідок падіння вона не могла.
– Вже через кілька годин досвідчені оперативники з’ясували всі обставини пригоди, а також встановили особу, яка причетна до смерті жінки. Підозрюваним виявився її співмешканець, – повідомив начальник Петрівського РВ УМВС в області Євген Чуйко.
Напередодні трагедії, між ними сталася сварка, яка переросла в бійку. Вже наступного дня під час з’ясування стосунків, чоловік знову сильно побив співмешканку. Коли побачив, що жінці зле, намагався самостійно надати їй допомогу. Дочекавшись приїзду лікарів, зловмисник зробив вигляд, що нічого не знає, сподіваючись на те, що усі вирішать – небіжчиця травмувалася сама. Однак такий розрахунок виявився хибним.
Наразі підозрюваний дає пояснення слідчим. По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статі 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). За такі дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool