Кіровоградщина: чи варто розпочинати трудове життя з шахрайства?

Липень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1230 | Коментарі: 0

За матеріалами прокуратури Новгородківським районним судом винесено низку вироків стосовно випускників навчальних закладів, які надавали недостовірні дані щодо працевлаштування з метою отримання матеріальної допомоги. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Так, колишнього учня Новгородківського ПТУ за шахрайство засуджено до штрафу в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Останній, після закінчення училища, надав до бухгалтерії навчального закладу недостовірну довідку про працевлаштування до сільськогосподарського підприємства району. На підставі підробленого документа отримав одноразову матеріальну допомогу: державні кошти в сумі 5 тис. грн.
В аналогічних вироках ідеться про засудження до громадських робіт від 60 до 100 годин ще кількох юнаків та дівчат, які, хоч і не влаштувалися за направленням, але призначену державою одноразову матеріальну допомогу при працевлаштуванні випускників професійно-технічних закладів, отримали.
Гадаємо дана інформація допоможе оминути проблеми з законом тим випускникам, котрі вирішили розпочати трудове життя з шахрайства.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool