Кіровоградщина: черговий розбійний напад

Березень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1411 | Коментарі: 0

Погрожуючи жінці-підприємцю предметом схожим на ніж, нападник заволодів грошима з каси. Затримали підозрюваного упродовж двох годин. Йому загрожує до 12 років ув’язнення.

Подія сталася 3 березня в одному з продовольчих магазинів Устинівського району. У приміщенні, окрім продавця, нікого не було. 46-річний чоловік переліз через прилавок та став погрожувати жінці фізичною розправою і вимагати гроші. Заволодівши коштами, зловмисник швидко втік.
Шокована та налякана продавчиня лише через деякий час звернулася за допомогою до міліції.
Правоохоронці негайно розпочали пошуки нападника. Упродовж двох годин працівники міліції вийшли на слід зловмисника та затримали його. У ході огляду домоволодіння чоловіка було виявлено та вилучено речові докази.
- За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального Кодексу України, - розповів начальник Устинівського районного відділу УМВС України в Кіровоградській області Леонід Мельник. – Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

За матеріалами Устинівського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool