Кіровоградщина: Через власну необачність пенсіонер потрапив до лікарні

Серпень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

2 серпня 68-річний пенсіонер з с.Підлісне Олександрівського району потрапив до лікарні через власну необачність.

Чоловік вирішив навести лад на подвір’ї. Спосіб, як для надзвичайно спекотного дня обрав доволі небезпечний, - вирішив зібрати сміття та спалити. Господар не зчувся, як полум’я перекинулося на суху траву, а вже звідти – на сарай. Вогнем було охоплено 30 м кв покрівлі господарчої споруди. Чоловік вирішив, що самотужки загасить пожежу, але доки ходив за водою, площа займання збільшувалася. Наблизившись надто близько, він обпік руки. Побачивши, що відбувається, мешканці вулиці викликали рятувальників, які оперативно загасили займання. Господаря будинку у стані легкого ступеня тяжкості госпіталізували до Олександрівської центральної районної лікарні.
Закликаємо жителів області до обережності з вогнем, як на відкритій місцевості, так і на території приватних домоволодінь. Спалювання сміття, сухої трави – небезпечне заняття для такої вітряної та сухої погоди. Бережіть себе та роками нажите майно!
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool