Кіровоградщина: через несертифікований обігрівальний прилад сталася пожежа у квартирі пенсіонера

Січень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1090 | Коментарі: 0

9 січня о 09:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі світловодської триповерхівки.

У помешканні живе 80-річний пенсіонер та його дружина, яка і сповістила про пожежу. По прибуттю на місце події бійці державної пожежно-рятувальної частини №17 побачили тліючий диван, який винесли на подвір’я, де за лічені хвилини погасили. Встановлено, що до пожежі призвело коротке замкнення електропроводки, що виникло під час використання дідусем несертифікованої електрогрілки, яку він колись придбав. Коли ж від цього приладу почав диміти і диван, пенсіонер забив тривогу. Але спроба загасити пожежу старенькому подружжю не вдалася. На щастя, вогонь пошкодив лише диван.

Зважаючи на цей показовий випадок, пожежно-рятувальна служба області закликає громадян не використовувати обігрівальні прилади сумнівної якості та берегти власні домівки від пожеж.

 

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool