Кіровоградщина: час проходження митних процедур складає менше однієї години

Січень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

Протягом 2013 року середній час проходження митних процедур суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності складав 59 хвилин.

На експортні операції витрачалося 36 хвилин, а на імпортні – 113 хвилин. Часові витрати на митне оформлення скоротилися на 17%.
Як повідомив начальник Кіровоградської митниці Міндоходів Павло Скальський під час зустрічі з регіональним бізнесом, можливі випадки, коли на здійснення митних формальностей витрачається значно більше визначеного законодавством часу. Але таки випадки мають поодинокий характер та пов’язані із вирішення спірних питань щодо класифікації та визначення митної вартості товарів, у разі направлення зразків експортно-імпортних товарів на лабораторні дослідження, тощо.
Так, кількість митних оформлень з перевищенням часових нормативів (понад 4 години) у 2013 році становила 0,9%. Кількість таких випадків у порівнянні з 2012 роком скоротилася на третину.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool