Кіровоградщина: «Буревісник» впевнено переміг «Діназ»

Вересень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

«Буревісник» в першому матчі 1\8 фіналу Кубка України на міському стадіоні Знам’янки приймав ФК «Діназ» (Вишгород, Київська область).

Матч розпочався в неквапливому темпі. Гості більше контролювали м’яч. Перші 25 хвилин матчу їм вдавалося пресингувати гравців «Буревісника», не даючи їм розігравати свої комбінації. Перша частину тайму була досить напружена. Та все ж перший небезпечний момент виник біля воріт «Діназа»: Сафонов відпасував на Пономаря – далі передача на Корчинського і Максим в один дотик пробив вище воріт суперника. А за кілька хвилин «Діназ» мав виходити вперед, але «Буревісник» «врятував» голкіпер Олександр Шпак: Артем Охременко вийшов один на один і пробив в кут – Олександр «потягнув» його удар. На 25-ій хвилині зустрічі після передачі Пономаря Савін, перебуваючи перед воротами суперника, головою пробив вище воріт. І ось, на 29-ій хвилині матчу гравці «Буревісника» швидко розіграли кутовий: Савін зробив передачу на Марущука і Андрій увійшов у штрафну й вздовж воротам прострілив – Тарас Чемерис був в потрібний час у потрібному місці – 1:0. А наприкінці тайму мав забивати Олександр Шмиговський, який підключився на стандартне положення і не змігши замкнути дальню штангу воріт «Діназа».
В другому таймі матчу «Буревісник» зіграв більш уважніше в обороні, не давши супернику жодних шансів забити. Після перерви, проводячи позиційні атаки, гості часто «попадали» на контратаки суперника. Після швидкої комбінації за участі Пономаря, Корчинського і Хорольського Дмитро пробив вище воріт. У наступній контратаці Денис Пономар не реалізував вихід один на один з голкіпером гостей Євгеном Стрижуком – мимо воріт. Далі свої можливості для взяття воріт не втілили в забитий м’яч Олександр Савін, Олександр Сафонов, Денис Пономар, Дмитро Хорольський та Максим Корчинський. Удари останніх двох футболістів парирував голкіпер «Діназа». А на 79-ій хвилині матчу Тарас Чемерис оформив дубль в матчі, знову зіграв зігравши результативно на вістрі атаки. Наприкінці зустрічі два моменти мав Олексій Шушпанов. В першому епізоді з гострого кута голкіпер «Діназа» парирував його удар. А в компенсовані хвилини матчу Олексій Шушпанов вміло розпорядився м’ячем в штрафній суперника, точно пробивши в дальній нижній кут воріт – 3:0.
Переконлива перемога «Буревісника». Та все вирішиться в матчі-відповіді 11 вересня у селі Лютежі Вишгородського району. Там і визначиться переможець цієї пари. До цієї зустрічі «Буревісник» в рамках чемпіонату Кіровоградської області зіграє в Кіровограді проти «Гідросили».

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Буревісник»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool