Кіровоградщина: Бригантина завжди чекає вас

Серпень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

Ось і пройшов свій шлях бригантинський корабель і прибув у свій порт, щоб з нового літнього оздоровчого сезону розпочати таку ж яскраву, насичену, ефективну та креативну роботу, яка була зроблена цього літа.

10 серпня відбулося закриття третьої табірної зміни «Чарівний зорепад» та літнього оздоровчого сезону 2013 року. Завдяки спільним зусиллям ми досягли успіху – діти, задоволені відпочинком, не хочуть повертатися додому, на їх чарівних оченятах виблискують крапельки сльози, що свідчить про їх згуртованість, підтримку та дружелюбність. У нашому таборі відпочивало більше 1000 дітей з різних областей: це й Кіровоградська, Черкаська, Київська, Одеська, Дніпропетровська області, але ніщо їм не заважає дружити і спілкуватися навіть після відпочинку в таборі. Діти в захваті від тих заходів культурно-масової роботи, які відбувалися впродовж сезону. Їм дуже подобаються оздоровчі процедури, які ми намагаємося робити водночас і цікавими і корисними. Вони шаленіють від тематичних дискотек, походів на річку та літнього кінотеатру.
Наш табір живе і процвітає, у ньому лунає дитячий сміх, а все це завдяки відданості тим людям, які роблять відпочинок у таборі для дітей справжньою казкою.
Ми висловлюємо щиру подяку Комуністичній партії за її підтримку. Саме завдяки їм діти мають змогу кататися на катамарані, що їм дуже подобається. Комуністична партія завжди надає нам підтримку в слушний момент, а це дуже важливо для нас.
Незважаючи на те, що літній оздоровчий сезон 2013 року вже завершився, ми будемо готуватися до наступного,щоб зробити його ще цікавішим та ефектнішим.
Ми досягли своєї мети – на устах дітей посмішки, вони повертаються додому оздоровлені, щасливі та життєрадісні, бо кожній дитині ми даруємо частинку свого серця. Ми ніколи не прощаємось, а кажемо - до нових зустрічей. Бригантина назавжди залишиться у наших серцях.

Вихователь
ТОВ «ДОЗ»Бригантина»
Інна Дзисюк


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool