Кіровоградщина: банда викрала 200 кілограмів зерна пшениці

Квітень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

Четверо жителів Голованівського району викрали з домоволодіння місцевого мешканця 200 кілограмів зерна пшениці. За вчинене злодіям загрожує від трьох до шести років ув’язнення.

До Голованівського райвідділу міліції звернувся 56-річний житель району. Чоловік повідомив, що з його господарської будівлі було викрадено збіжжя.
- Дільничні інспектори міліції протягом доби встановили осіб, підозрюваних у скоєнні кримінального правопорушення. Ними виявились четверо 18-річних жителів району. Один з хлопців був раніше судимий за крадіжки, - повідомив начальник Голованівського РВ УМВС в області Олександр Головань
Викрадене зерно, яке зловмисники переховували в нежилому будинку, правоохоронці вилучили та повернули власнику.
За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

За матеріалами Голованівського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool