Кіровоградщина: аномальне місце, де виникають аварії

Листопад 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1822 | Коментарі: 0

У минулому році на цьому місці сталося 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких 5 осіб отримали травми різного ступеню тяжкості.

18 листопада 2013 року на автодорозі Кіровоград – Кривий Ріг у Долинському районі сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення транспортних засобів загинув водій-винуватець пригоди, а його пасажирка отримала ЗЧМТ та забій шийного хребта.
Саме на цій ділянці дороги працівники Державтоінспекції разом з учнями 9-го класу Гурівської школи Долинського району вирішили провести профілактичну акцію, мета її – привернути увагу водіїв до неухильного дотримання швидкісних режимів та Правил дорожнього руху на автодорогах.
Школярі розташувалися вздовж дороги з великими профілактичними плакатами та макетами дорожніх знаків, що забороняють водіям перевищувати безпечну швидкість руху. Працівники ДАІ зупиняли автомобілі, аби водії безпосередньо з дитячих вуст отримали рекомендації щодо неухильного дотримання швидкісних режимів. Учні Гурівської школи нагадували власникам транспортних засобів про повагу за кермом, не тільки до інших керманичів, а й до пішоходів.
На закінчення акції небайдужі водії влаштували автопробіг, прикріпивши на скло профілактичні плакати та таблички. Учасниками автопробігу стали близько двох десятків дисциплінованих долинських водіїв, які підкреслили, що варто завжди пам'ятати головне правило на дорозі - це взаємна ввічливість, повага до всіх учасників дорожнього руху і безумовне дотримання Правил дорожнього руху!
Начальник ВДАІ Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області капітан міліції Іван Мосіюк переконаний, що подібні акції впливають на свідомість кожного учасника дорожнього руху, і невдовзі планує провести ще декілька, аби привернути увагу якомога більшої кількості громадян для вирішення проблем на автошляхах.

У минулому році на цьому місці сталося 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких 5 осіб отримали травми різного ступеню тяжкості.

У минулому році на цьому місці сталося 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких 5 осіб отримали травми різного ступеню тяжкості.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool