Кіровоградщина: Андрій Ніколаєнко у рамках робочої поїздки до Петрівського району відвідав село Луганку

Вересень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

де ознайомився зі станом комунальної інфраструктури та побував у соціальних закладах села, а також зустрівся з керівництвом території і поспілкувався з луганчанами.

Не кожне, навіть велике село, може похизуватися такими здобутками, що є у Луганці: обладнана амбулаторія сімейної медицини, гарна школа, відремонтований сільський Будинок культури, дитячий садочок "Сонечко" – це заклади соцсфери, які керівник області відвідав у Луганці. Андрій Ніколаєнко високо оцінив роботу голови Луганківської сільської ради. Під час наради із керівниками Олександрійського, Новгородківського та Долинського районів та сільськими головами навколишніх територій голова ОДА зауважив, що так плідно і гармонійно мають співпрацювати влада, бізнес, громада у кожному селі, у кожному райцентрі.
– Забезпечення комфортних умов для населення, незалежно від місця проживання – це державна політика, вимога Президента до керівників усіх територій. Отже, нам є над чим працювати, і Луганка – гарний приклад для наслідування, – відзначив він.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool