Кіровоградщина: актуальне навчання з питань цивільного захисту

Липень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1214 | Коментарі: 0

В умовах збільшення ризику виникнення надзвичайних ситуацій різного виду (від природних до воєнних) варто приділити увагу навчанню населення діям за таких обставин.

На території області функціонує навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області (далі Центр), який проводять функціональне навчання (підвищення кваліфікації цільового призначення) керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, забезпечує надання інших освітніх послуг та методичний супровід суб’єктів господарювання, що проводять навчання населення діям у надзвичайних, аварійних ситуаціях та в умовах терористичного акту.
Велика робота проводиться із керівним складом, фахівцями підприємств, установ, організацій у сфері цивільного захисту, які періодично поліпшують свої знання із відпрацюванням дій за планами реагування на надзвичайні ситуації, планами локалізації і ліквідації аварій (катастроф) під час підготовки і проведення спеціальних комплексних об’єктових навчань, тренувань.
Зокрема, обласними та м. Кіровограда курсами удосконалення керівних кадрів Центру здійснюється навчання керівного складу та фахівців діяльність яких пов’язана з організацією та здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
На сайті http://nmc.kr.sch.in.ua можна дізнатися про діяльність Центру, умови навчання (закладка Методична допомога в розділі Керівникам підприємств, установ, організацій).
У разі необхідності звертайтеся за кваліфікованою допомогою до фахівців за адресою: м. Кіровоград, вул. Кавалерійська, 13, тел. 24-26-92 з понеділка до п’ятниці, з 08.00 до 16.00.

Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool