Кіровоградщина: акція нагадує школярам, що безпека - понад усе

Листопад 20, 2013 | Новини | Переглядів: 921 | Коментарі: 0

У рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності працівники Управління ДСНС та державної пожежно-рятувальної частини №28 провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» у загальноосвітній школі с.Живанівка Компаніївського району.

Пожежно-рятувальна служба області особливу увагу приділяє вихованню маленьких жителів області. Адже саме у дитячому віці закладаються основні знання про безпеку життя, про те, як своїми вчинками не зашкодити безпеці оточуючих, та про те, як допомогти іншим у скруті. Недарма під час таких акцій дітям демонструють свої дії під час умовної пожежі професійні рятувальники. Черговий караул провів бойове розгортання та порятунок потерпілого з приміщення, тож діти змогли переконатися, якої сміливості, майстерності та віддачі потребує професія рятувальника. Крім цього, учні живанівської школи дізналися про дії під час виявлення застарілих боєприпасів, макети яких продемонстрували рятувальники. Дітям нагадали, що такі боєприпаси час від часу знаходять жителі області, тож про повоєнні знахідки не варто чіпати та слід обов’язково повідомити працівників Служби порятунку.
Звичайно, акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» привертає увагу дітей ще й завдяки конкурсам. Діти змагаються на спритність під час одягання бойового одягу, можуть переконати усіх, що найшвидше одягають протигаз та вправно влучають у ціль пожежним рукавом. Сподіваємось, що школярі отримали заряд гарних емоцій та розуміння того, що безпека – понад усе.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool