Кіровоградщина активно готується до опалювального сезону

Вересень 13, 2022 | Новини | Переглядів: 1421 | Коментарі: 0

Стан підготовки до зими обговорили під час засідання штабу ТЕБ та НС, під головуванням начальника обласної військової адміністрації Андрія Райковича.

Стале входження в новий опалювальний сезон буде нелегким. Це було складно і в мирний час, а нині, коли ворог нищить українські, ТЕЦ стає справжнім випробуванням.

Команда працює. На сьогодні рівень готовності до зими такий: у тепловому господарстві області 85 – 100 %; у водопровідно-каналізаційному - 78 -98%; у житловому - 79,2%; у дорожньо-мостовому – 75,4%.

- Маємо бути готовими до будь – яких викликів. Виконуємо весь комплекс робіт, щоб в зимку в оселях людей і в соціальних закладах було тепло. Це наше головне завдання, - наголосив начальник ОВА. – Безпекові питання не випускати з – під контролю. Область повинна бути готовою до ліквідації будь – яких надзвичайних ситуацій.

Триває робота з отримання Актів готовності теплових господарств теплопостачальниками та закладами соціальної сфери. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool