Кіровоградщина: 75 жителів області позбавлено батьківських прав.

Липень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

Працівники органів внутрішніх справ області, зокрема кримінальної міліції у справах дітей та служби дільничних інспекторів міліції, постійно вживають заходів щодо попередження цього негативного явища.

Протягом першого півріччя 2013 року до ОВС регіону надійшло більше 2800 заяв і повідомлень про вчинені правопорушення та інші події, пов’язані з насильством у сім’ї. За 447 фактами розпочате досудове розслідування. Понад 2200 осіб притягнено до адміністративної відповідальності згідно ст. 173-2 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї, невиконання захисного припису або непроходження корекційної програми).
За результатами проведення працівниками кримінальної міліції у справах дітей з представниками служб у справах дітей спільних рейдів та перевірок 75 жителів області позбавлено батьківських прав. 40 дітей поміщено до притулків.
Протягом шести місяців поточного року до міськрайорганів міліції надійшло 13 повідомлень щодо злісного невиконання обов’язків із догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування. За дев’ятьма фактами матеріали направлено до суду з обвинувальним актом.
На даний час на профілактичних обліках у дільничних інспекторів міліції області перебуває більше 2400 осіб, які скоїли насильство в сім’ї. З них понад 1200 чоловік поставлено на облік з початку поточного року. Цим особам винесено офіційні попередження та захисні приписи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool