Кіровоградщина: 6-річна дівчинка потонула у ставку

Липень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

15 липня у ставку с.Тернове Добровеличківського району потонула 6-річна дівчинка.

Як з’ясувалося, цього дня дитина пішла гуляти та не повернулася. Близько 13-ї години мати забила на сполох, а пізніше звернулася до міліції. На жаль, о 17:55 тіло дівчинки знайшов орендатор місцевого ставка, який на човні обстежував водойму. Детальні обставини трагедії наразі з’ясовуються.
Шановні батьки! Звертаємося, до вас з проханням завжди тримати малолітніх дітей у полі зору та не залишати без нагляду дорослих, а у підлітків більше цікавтеся про дозвілля. Адже у період літніх канікул школярі належать самі собі. Пам’ятайте, що дітям будь-якого віку необхідно розповідати про правила поводження на воді, у побуті, на природі або на міських вулицях. Виховуючи культуру безпеки, ви навчаєте молодше покоління цінувати власне життя, адже відповідальність за маленьке життя несете саме ви!
Прес-служба Управління ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool