Кіровоградщина 2 ДТП з вини пішоходів, одна трагічна

Березень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 1000 | Коментарі: 0

6 березня о 18 год 50 хв в смт.Новоархангельськ водій 1958 року народження, керуючи автомобілем ВАЗ, здійснив наїзд на пішохода, який раптово з’явився на проїзній частині.

Внаслідок ДТП пішохід 1946 року народження від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.
Лише кількома хвилинами пізніше, близько 19:10, уже в м.Кіровоград водій автомобіля «BMW-325» 1981 року народження здійснив наїзд на пішохода, який перебігав проїзну частину в невстановленому місці поза пішохідним переходом. В результаті ДТП пішохід 1983 року народження отримав тілесні ушкодження, був доставлений до Кіровоградської обласної лікарні, де йому поставили діагноз: перелом правої ноги, перелом правого плеча, ЗЧМТ, струс головного мозку, садни правої кисті.

Шановні пішоходи! Нагадуємо вам, що переходити вулицю дозволяється у чітко встановлених місцях по пішохідних переходах. Будьте уважні і обережні при переході вулиці, не виходьте на дорогу з-за нерухомого транспорту. Якщо потрібно перейти вулицю на нерегульованому перехресті, дійдіть до пішохідної доріжки, переконайтеся у відсутності транспорту, і тільки тоді починайте перехід. При русі в темний час доби і в умовах недостатньої видимості пішоходам рекомендується мати при собі предмети зі світловідбиваючими елементами і забезпечувати видимість цих предметів водіям.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool