Кіровоградщина: 174 спортсмена з нашої області стали членами збірних команд України з олімпійських видів спорту

Вересень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Питання розвитку спорту на Кіровоградщині проаналізували члени Громадської гуманітарної ради при ОДА.

Підтримка спорту на регіональному рівні та залучення підростаючого покоління до занять фізичною культурою є одним із пріоритетних завдань Глави держави владі на місцях. На цьому наголосив очільник області Андрій Ніколаєнко, звертаючись до учасників засідання Громадської гуманітарної ради при ОДА. Нинішнього року в області було проведено 29 обласних спортивно-масових заходів та забезпечено участь 940 спортсменів у чемпіонатах та кубках України з видів спорту, якими на зазначених змаганнях було здобуто 40 золотих, 43 срібні та 44 бронзових нагород. В офіційних міжнародних змаганнях взяли участь 40 спортсменів з області, які здобули 11 золотих, 5 срібних та 6 бронзових нагород.
Про високий професійний рівень наших спортсменів свідчить той факт, що нинішнього року до списку збірних команд України з олімпійських видів спорту було включено 174 спортсмена (минулого року – 119).
Начальник управління молоді та спорту ода Сергій Колодяжний повідомив, що молоді Кіровоградщини займається 53 видами спорту, з яких 26 – олімпійські.
Голова ОДА Андрій Ніколаєнко відзначив, що розвиток олімпійського руху в області є вкрай важливою та необхідною справою, особливо у контексті виховання підростаючого покоління. – Ми активно працюватимемо у цьому напрямку, адже спорт у нашій державі останнім часом набуває дедалі більшої популярності, і завдання влади – підтримати жителів області у прагненні до здорового способу життя, активно залучати молодь до занять спортом та фізичною культурою. Обласна влада й надалі сприятиме модернізації застарілих та будівництву нових ігрових та спортивних майданчиків, розвиватиме спортивну інфраструктуру та всебічно підтримуватиме наших спортсменів, які не лише посідають почесні позиції у спорті, а гідно представляють Кіровоградщину на всеукраїнських і олімпійських змаганнях, – відзначив Андрій Ніколаєнко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool