Кіровоградщина: «12 регіон» організував святковий концерт

Червень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

Зустріч відбулася у рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Літо-2014».

Працівники кримінальної міліції у справах дітей та учасники ансамблю при УМВС в області «12 регіон» організували святковий концерт, присвячений Дню Конституції України.
Майже 180 дітлахів з різних куточків області, які нині відпочивають у таборі «Дружба», що у селі Войнівка Олександрійського району, із захопленням спостерігали за виступом міліцейського колективу. Концертна програма тривала близько години.
Того ж дня правоохоронці визначили та нагородили переможців конкурсу малюнка «Твої права в Конституції України», роботи для участі в якому діти готували заздалегідь.
Автори найкращих малюнків отримали у подарунок від працівників міліції заохочувальні призи – настільні ігри та солодощі.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool