«Кіровоградобленерго» в 2013 році впорався з усіма поставленими завданнями

Січень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

По завершенні господарського року прийнято підбивати підсумки. Стільки-то ліній і підстанцій збудовано, стільки-то відремонтовано чи реконструйовано…

В роботі енергопостачальної компанії ці показники відіграють надважливу роль, адже саме від того, наскільки продуктивно спрацював персонал товариства, напряму залежить якість надання послуг споживачам. А споживачі – це кожен із нас, а ще великі й малі промислові та сільськогосподарські підприємства, житлово-комунальне господарство, державні установи і організації, медичні та освітні заклади. З упевненістю можна констатувати, що колектив ПАТ «Кіровоградобленерго» в 2013 році впорався з усіма поставленими завданнями. І це стосується не лише основних напрямків діяльності компанії.
В стратегії розвитку товариства соціальна відповідальність перед громадою області була й залишається однієї із ключових позицій. Зокрема, проведено черговий комплекс ремонтних робіт приміщень «Спеціалізованого дитячого будинку», що у селищі Пантаївці Олександрійського району. Надавалася допомога іншим дитячим закладам, благодійним організаціям та спортивним клубам. Наприкінці жовтня мешканці Кіровограда отримали від енергетиків подарунок – універсальний майданчик для гри у міні-футбол, волейбол, баскетбол, бадмінтон і великий теніс.
Однією зі складових соціальної відповідальності є неухильне дотримання зобов‘язань перед колективом. На підприємстві було збережено всі робочі місця, забезпечено зростання середньомісячної заробітної плати, в повному обсязі здійснювалися передбачені колективним договором виплати. За сприяння профспілкового комітету ПАТ «Кіровоградобленерго» майже двісті дітей працівників товариства набралися сил і натхнення перед початком нового навчального року в дитячих таборах відпочинку. Більше трьохсот працівників компанії та членів їхніх родин отримали змогу оздоровитися біля Чорного моря.
Компанія робить все можливе, аби зробити обслуговування споживачів максимально комфортним. Нещодавно в сервісному центрі ПАТ «Кіровоградобленерго» ввели у дію систему «Електронна черга». Завершуються роботи по створенню кол-центру, який дозволить персоналу товариства більш оперативно реагувати на звернення громадян, інформуватиме щодо причин та тривалості аварійних відключень, розрахунків за спожиту електроенергію, умов і режимів споживання електроенергії, роз‘яснюватиме порядок приєднання до електромереж та інше.
Протягом року, що минув, технічними підрозділами ПАТ «Кіровоградобленерго» виконано без перебільшення величезні обсяги робіт. Так, зазнав масштабної модернізації цілий ряд ключових для електромережі області підстанцій напругою 150 і 35 кіловольт. Впровадження сучасних обмежувачів перенапруги, трансформаторів струму з литою ізоляцією, сухих високовольтних вводів та вакуумних вимикачів дозволяє суттєво зменшити кількість і тривалість аварійних відключень.
В 2013 році капітально відремонтовано майже 330 кілометрів повітряних ліній напругою 150 кВ, 340 кілометрів ПЛ напругою 35 кВ, більше 900 кілометрів ПЛ напругою 6-10 кВ, більше 1 200 кілометрів ПЛ напругою 0,4 кВ, два силових трансформатори напругою 150 кВ, п‘ять – напругою 35 кВ, 115 трансформаторів класу напруги 6-10/0,4 кВ та 1 354 трансформаторних підстанцій 6-10/0,4 кВ.
У рамках інвестиційної програми 2013 року реконструйовано та збудовано більше 190 кілометрів ліній електропередачі напругою 0,4 – 6-10кВ, дев‘ять розвантажувальних трансформаторних підстанцій 10(6)/0,4 кВ. В м. Кіровограді реконструйовано два центральних розподільчих пункти, та один у м. Помічній.
Розчищено майже 2 000 кілометрів трас повітряних ліній напругою 0,4 – 10 кВ та більше 400 кілометрів ПЛ 35-150 кВ.
Замінено 33 000 приладів обліку, встановлено 2 500 приладів обліку системи «АСКОЕ-Побут», які дозволяють дистанційно відслідковувати кількість спожитої електроенергії, замінено більше семи тисяч вводів до житлових будинків.
У перспективі виконання нових, ще більш масштабних завдань, втілення нових проектів. Багато роботи у енергетиків, але результат напруженої праці вартий докладених зусиль.
 

Сергій Богомільчук,
прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool