Кіровоградобленерго: ремонтуємо військову техніку, допомагаємо бійцям

Листопад 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1087 | Коментарі: 0

Нині, коли всі зусилля суспільства направлені на підсилення обороноздатності України, ніхто не має права стояти осторонь. Свою частку вносять і кіровоградські енергетики.

Зокрема, силами та за кошти ПАТ «Кіровоградобленерго» на базі автоколони № 2, що розташована в передмісті Кіровограда, ремонтують військову техніку. Усього відремонтували близько шістнадцяти одиниць. Серед них вантажівки «ЗІЛ-130» і «ГАЗ-66», штабні автомобілі.

Стан, у якому зазвичай потрапляє на ремонт техніка, часто вкрай незадовільний. Цей «чормет» притягають на буксирі, а завдяки вмілим рукам автомайстрів машини повертаються в стрій.

Останнє надходження – три «ЗІЛ-131», які були законсервовані ще на початку 90-х років. Зараз над ними «чаклують» механіки.

Не забувають на підприємстві й про мобілізованих працівників. Для них придбали зимові комплекти. До кожного входить куртка на вовні, комбінезон, черевики, шапка «балаклава», рукавиці та спальний мішок. Спорядження обирали високоякісне, з сучасних матеріалів. Закупили також паяльні лампи, які за нагоди послугують і для розігріву двигуна й для приготування їжі. Розбірні компактні триноги для ламп виготовили наші зварювальники.

Сергій Богомільчук, прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool