Кіровоградобленерго: протягом 2012 року в області реконструйовано 107 кілометрів повітряних ліній

Лютий 13, 2013 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Висока динамічна стійкість за будь-яких погодних умов, зменшення кількості аварійних відключень внаслідок падіння гілок, збільшення пропускної здатності ліній електропередач.

 Це не повний перелік переваг, які має самоутримний ізольований провід (СІП) перед звичайним неізольованим проводом. Коли ж навантаження на СІП таки перевищить його поріг міцності і станеться обрив, вірогідність ураження електричним струмом людей чи тварин зведеться до мінімуму.

У рамках інвестиційної програми ПАТ «Кіровоградобленерго» протягом 2012 року в області із використанням СІП було реконструйовано 107 кілометрів повітряних ліній напругою 0,4 кіловольта, з них у м. Кіровограді – майже 30 кілометрів. Плани на 2013 рік передбачають реконструкцію 133 кілометрів ліній із застосуванням цієї технології, обласний центр отримає ще близько тридцяти кілометрів ПЛ виконаних таким проводом.

Сергій Богомільчук,
прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool