Кіровоградобленерго про обмеження споживання електропостачання

Листопад 03, 2022 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

Сьогодні, 3 листопада, Диспетчерський центр НЕК «Укренерго» надав ПрАТ Кіровоградобленерго обсяги для обмеження електропостачання.

У Кіровоградській області продовжує діяти графік АВАРІЙНИХ відключень (ГАВ). Обмеження електропостачання застосовано до всіх категорій споживачів.

НАГАДУЄМО, що на жаль, при застосуванні графіків АВАРІЙНОГО відключення у диспетчерського центру ПрАТ Кіровоградобленерго немає можливості наперед спланувати обсяги та тривалість аварійних відключень, скласти погодинні графіки та довести їх до споживачів.

Наголошуємо, що відключення не мають планового характеру, а є АВАРІЙНИМИ та застосовуються для недопущення масштабної аварії з масовим і тривалим знеструмленням значних територій. Щиро розраховуємо на розуміння та підтримку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool