Кіровоградобленерго: про майбутнє дбаємо сьогодні

Лютий 28, 2013 | Новини | Переглядів: 1128 | Коментарі: 0

Електроенергетична галузь не терпить сталості. Для того, аби в майбутньому забезпечити надійне та безперебійне електропостачання промисловості, аграрного комплексу, об‘єктів соціальної й комунальної сфер, побутових споживачів, слід працювати вже сьогодні.

У 2013 році в рамках інвестиційної програми ПАТ «Кіровоградобленерго» буде реконструйовано майже 45 кілометрів високовольтних повітряних ліній, 133 кілометри ПЛ напругою 0,4 кіловольта із використанням самоутримного ізольованого проводу, близько 20 кілометрів кабельних ліній різних класів напруги.

Триває впровадження новітніх технологічних рішень на підстанціях напругою 150 і 35 кіловольт, зокрема, більше 100 масляних вимикачів замінять на сучасні вакуумні.

В 2013 році заплановано також будівництво 6 розвантажувальних трансформаторних підстанцій напругою 10/0,4 кВ.

Сергій Богомільчук,
прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool