Кіровоградобленерго осторонь не стоїть

Жовтень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Чималу суму зібрали працівники ПАТ «Кіровоградобленерго» на закупівлю кевларових шоломів для мобілізованих до лав Збройних сил України енергетиків.

Нині це спорядження користується великим попитом, у багатьох випадках товар потрібен терміново, більшість покупок здійснюється в мережі Інтернет. Словом, виникли всі умови для процвітання нечистих на руку інтернет-ділків. Були випадки, коли люди отримували службами доставки шоломи, які, як то кажуть, «біля кевлару лежали», або просто не отримували нічого.

Найкращі шоломи виготовляють в Бельгії, Великобританії та Італії. Знайти необхідну кількість якісних шоломів у одного продавця дуже складно, зазвичай продають по декілька штук. Купувати кота у мішку не хотілося, тож однією з вимог до потенційного продавця було надання можливості попередньо оглянути товар на складі. Відмовилися також брати бувші у використанні шоломи.

У Києві придбали 10 шоломів італійського виробництва. На черзі – наступна партія.

Також для мобілізованих працівників закупили 20 комплектів термобілизни.

Централізованим збором коштів для закупівлі військового спорядження на підприємстві не обмежуються. Зокрема, працівники Олександрійського району електричних мереж з власної ініціативи компенсували родині мобілізованого до лав ЗСУ колеги витрати на придбання шолома й бронежилета.

Сергій Богомільчук, прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool