Кіровоградобленерго: ми дбаємо про своїх працівників

Лютий 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1098 | Коментарі: 0

Соціальна складова кадрової політики ПАТ «Кіровоградобленерго» включає в себе не лише забезпечення гідних умов праці для персоналу. Щороку кількасот працівників компанії та членів їхніх родин мають змогу скористатися можливістю відпочити й оздоровитися, аби з новими силами стати до роботи чи навчання.

За сприяння профспілкового комітету товариства у 2012 році 180 юних нащадків кіровоградських енергетиків прийняли дитячі табори відпочинку «Хвиля» (м. Світловодськ), «Бригантина» (смт. Новоархангельськ) та «Чемпіон» (м. Скадовськ). Було надано більше двохсот путівок на чорноморське узбережжя, 45 осіб отримали путівки до санаторно-лікувальних закладів різних профілів, ще 44 працівника компанії оздоровилися у Знам‘янській обласній бальнеологічній лікарні. Протягом року організовувалися подорожі за маршрутом вихідного дня.

Профспілковий комітет також приймає активну участь у спортивному житті товариства. Надавалася допомога в організації змагань, придбано комплекти ігрової форми для футбольної і волейбольної команд ПАТ «Кіровоградобленерго», закуповувався різноманітний спортінвентар.

Інна Лощініна,
заступник голови профкому ПАТ «Кіровоградобленерго».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool