Кіровоград:квартирант вдарив ножем господаря квартири

Серпень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 878 | Коментарі: 0

За підозрою у нанесенні ножового поранення працівники міліції затримали 29-річного чоловіка. Після скоєння злочину, чоловік сам викликав на місце пригоди правоохоронців. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Рано вранці до чергової частини Кіровського райвідділу міліції зателефонував місцевий житель і повідомив, що в одній квартир знаходиться чоловік з ножовим пораненням. Більше ніяких деталей абонент не повідомив та швидко припинив розмову. Коли ж за вказаною адресою прибули працівники міліції, то побачили там двох братів, у одного з яких були проникаюче ножове поранення грудної клітини, різана рана руки та гематома на обличчі. Чоловіки дуже здивувалися, побачивши на порозі правоохоронців, оскільки ще не зверталися до міліції, а кіровоградець самотужки намагався надати допомогу 52-річному братові.
Після того, як потерпілого було доставлено до лікарні, працівники міліції з’ясували, що тілесні ушкодження жителю обласного центру завдав 29-річний товариш брата. Молодий чоловік вже кілька днів жив у помешканні потерпілого, оскільки посварився з дружиною. Того вечора під впливом випитого алкоголю, вони посварилися. Квартирант схопив зі столу ножа вдарив ним опонента. Зрозумівши, що накоїв, чоловік сам зателефонував до міліції, після чого втік. Через кілька годин правоохоронці встановили його місцезнаходження. Підозрюваний міцно спав в одному з гаражів неподалік від місця злочину. Чоловіка затримано.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 Кримінального Кодексу України (умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool