Кіровоградка зустріла соту весну

Травень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 921 | Коментарі: 0

Сьогодні, 15 травня кіровоградка Фросина Никифорівна Обрежа зустріла свою соту весну.

Міський голова Олександр Саінсус разом з начальником відділу соціальної підтримки населення Кіровоградської міської ради Юлією Вовк щиро привітали зі 100-річчям від дня народження Фросину Никифорівну, вручили їй вітальні телеграми від Президента України та голови обласної державної адміністрації, матеріальну допомогу в розмірі 1000 гривень, цінний подарунок та квіти.
Важка доля випала на плечі цієї жінки. Рано залишилась без батька, а під час голодомору 1932-1933років, щоб вижити, збирала жолуді та перетирала траву.
Закіншивши чотири класи початкової школи, почала працювати, вийшла заміж, народила двох дітей. Та мріям про щасливе життя не судилося здійснитися. Велика Вітчизняна війна забрала її чоловіка. Після закінчення війни Фросина Никифорівна працювала в колгоспі, на лісозаготовці, в лікарні. Вдруге вийшла заміж та народила доньку Зою, з дружньою родиною якої мешкає і зараз. Має статус учасника Великої Вітчизняної війни.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool