Кіровоградка зустрічає свою 102-гу весну

Лютий 02, 2016 | Новини | Переглядів: 1176 | Коментарі: 0

Другого лютого кіровоградка Анна Григор’єва зустрічає свою 102-гу весну. З цією знаменною датою Анну Петрівну привітали керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко та начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк.

Анні Петрівні ніхто і ніколи б не дав сто років. Елегантна жіночка, добре себе почуває, ще й має здорове почуття гумору. Багато читає – Біблія є у неї настільною книгою. Онуки підтверджують, що бабуся щодня робить елементарні фізичні вправи – робить піші прогулянки навколо місцевого шкільного стадіону.

На запитання, у чому секрет її довголіття, Анна Григор’єва каже що це – рух, помірність у харчуванні, а головне – любов близьких людей, що її оточують. Рідні ж кажуть, що вся справа – в її безмірній доброті.

Анна Григор’єва народилася у Вірменії, навчалася в Грузії, півстоліття прожила в Азербайджані, де працювала на заводі лаборантом, хіміком-аналітиком. Останні півстоліття живе в Україні. Перший чоловік загинув на фронті, з другим прожила до глибокої старості. Анна Петрівна народила трьох дітей, має шістьох онуків та шістьох правнуків.

Альвіна Бондаренко і Юлія Вовк тепло привітали ювілярку і, разом зі щирими словами поздоровлень, вручили їй квіти, грошову допомогу та цінний подарунок.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool