Кіровоградка - володарка Кубку України з кульової стрільби

Жовтень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

Впродовж п’яти днів, із 12 по 16 жовтня у Вінниці проходив Кубок України зі стрільби кульової, учасниками якого стали 150 спортсменів.

У складі збірної Кіровоградської області виступали учні комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» і обласної школи вищої спортивної майстерності.

Володаркою Кубку України цьогоріч стала Тетяна Селедцова, яка на турнірі виконала норматив Майстра спорту України. У змаганні чоловіків Олександр Зайцев завоював бронзову нагороду. Ще одна кіровоградська спортсменка Альона Шевченко також потрапила до фіналу змагань та виконала норматив Майстра спорту України. Тренує спортсменів Ілгам Ібрагімов.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool