Кіровоградка викрадала речі із камер схову

Вересень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1104 | Коментарі: 0

Працівники Ленінського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області викрили у скоєнні крадіжки 48-річну місцеву жительку.

Днями до відділу міліції звернулася жителька одного із районних центрів та повідомила, що, перебуваючи в Кіровограді, зайшла до супермаркету та залишила свої речі у камері схову, звідки їх викрали.
Правоохоронці з’ясували, що потерпіла закрила комірку, але забула ключ у дверцятах. Цим хтось скористався і забрав із камери схову сумку із двома мобільними телефонами, грошима у сумі 70 гривень та документами.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції швидко вийшли на слід підозрюваної. Нею виявилася місцева жителька. За прикметами оперативники встановили, що неподалік від торгівельного закладу жінка поповнила рахунок на мобільний, чим і видала себе. За місцем її проживання правоохоронці вилучили викрадені речі.
З’ясувалося, що кіровоградка того дня також прийшла до супермаркету, відкрила комірку, щоб залишити речі, і побачила там чужу сумку. Жінка не втрималась від спокуси та привласнила її.
Підозрюваній інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої – покарання у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.


СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool