Кіровоградка сьогодні зустріла свою соту весну

Березень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1014 | Коментарі: 0

Сьогодні, 18 березня, від міської влади зі сторіччям привітала мешканку Кіровограда Марину Сірінчук керуюча справами виконкому Кіровоградської міської ради Лідія Єльчанінова.

До Марини Матвіївни, яка проживає разом із сином та невісткою, на її ювілей зібралася численна рідня. Народилася вона в багатодітній родині (у ній було четверо сестер і троє братів) в селі Злинці нинішнього Маловисківського району (невдовзі сім’я переїхала до ближнього села Дубки). Через скруту теперішня наша землячка не здобула освіти, а почала працювати в сімнадцять років у колгоспі «Іскра» (трудилася там до 1982 року). Вийшла заміж і народила сина Леоніда, з часом отримала статус учасника Великої Вітчизняної війни.
Хоча й має бабуся лише одного сина, однак онуків у неї – двоє, правнучок – троє і навіть один праправнук та чимало племінників. На святкування ювілею до неї, окрім інших родичів, приїхав і її молодший брат. Тож Лідія Єльчанінова привітала ювілярку зі сторіччям у колі численної рідні бабусі, вручила їй привітання від Президента України, голови облдержадміністрації та міського голови. А також вручила їй подарунки – теплу ковдру, матеріальну допомогу та квіти.
З початку нинішнього року міська влада з ініціативи її очільника Олександра Саінсуса напередодні вшанування довгожителів, яким виповнилося сто й більше років, розміщує на біг-бордах поблизу місця їх проживання та в центрі Кіровограда привітання для них від міського голови з портретом іменинника. Тож, зокрема, на проспекті Правди, неподалік від зупинки громадського транспорту «Тринадцята школа», тепер знаходиться таке привітання і для Марини Сірінчук.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool