Кіровоградка перемогла у Всеукраїнському фестивалі писанок

Квітень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

У Національному заповіднику "Софія Київська" стартував "IV Всеукраїнський фестиваль писанок 2015", в рамках якого відбулося творче змагання у конкурсі «Регіональна писанка».

За умовами фестивалю, для участі у конкурсі усі учасники отримали заготовки писанок зі скловолокна заввишки 2 метри.
Головною умовою конкурсу було зображення на писанці образу Богині Берегині – володарки усього живого на землі. Саме цей образ було обрано організаторами проекту як головний символ фестивалю. Образ «Богині-Берегині» майстри доповнювали традиційною регіонам-учасникам орнаментикою.

08 квітня на Софійській площі у м. Києві було підведено підсумки конкурсу. У номінації «Авторська писанка» перемогу здобула кіровоградська писанка, автором якої є Тетяна Стороженко - член Національної спілки народного мистецтва України, майстер з писанкарства та декоративного розпису.

10 квітня Тетяна Стороженко зустрінеться із представниками засобів масової інформації, щоб поділитися враженнями від участі у престижному фестивалі. Зустріч розпочнеться об 11.00 у каб. №215 приміщення міської ради.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool