"Кіровоградгаз" планує відновити забезпечення населення області скрапленим газом

Серпень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1268 | Коментарі: 0

Вчора, 31 липня, перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко провів робочу зустріч із головою правління ВАТ "Кіровоградгаз" Олександром Гладким та керівником ДП "Пропан" Романом Фещенком.

Ключовим питанням зустрічі стало забезпечення населення області скрапленим газом для побутових потреб.
У 2015 році ВАТ "Кіровоградгаз" провело ліквідацію підрозділів скрапленого газу, тож сьогодні єдиним офіційним постачальником скрапленого газу на території області є ДП "Пропан".

Під час зустрічі новий керівник "Кіровоградгазу" проінформував, що з січня 2018 року підприємство планує відновити постачання скрапленого газу населенню. Також Олександр Гладкий поінформував, що програмою розвитку підпримства заплановано встановлення смартлічильників - електронних лічильників, які фіксуватимуть споживання газу та передаватимуть інформацію до баз даних підприємства. Даний лічильник також зможе надсилати інформацію про виникнення аварійної ситуації та навіть припиняти подачу газу при виникненні надзвичайних ситуацій.

Сергій Коваленко схвально сприйняв ініціативи керівництва "Кіровоградгазу" та зазначив, що у подальшому обласна влада сприятиме діяльності обох підприємств.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool