Кіровоградець запросив нових знайомих до себе додому, а вони його обікрали

Жовтень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні крадіжки 25-річного раніше судимого місцевого жителя. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Історія розпочалась з того, що житель обласного центру вночі відпочивав у розважальному закладі, а потім познайомився з компанією молодих чоловіків та дівчат, які запропонували йому розпити пляшку-другу пива. Чоловік погодився і.
У процесі застілля господар квартири заснув, а коли вранці прокинувся гостей вже не було, тож він зібрався та пішов на роботу. І лише наступного дня кіровоградець виявив відсутність у помешканні монітора і процесора від комп’ютера, електровагів, грошей у сумі 600 гривень та навіть джинсового піджака – і звернувся до міліції із заявою про крадіжку. Загалом потерпілому було завдано збитків на майже 6 тисяч гривень.
Правоохоронці встановили, що один із гостей – 25-річний кіровоградець – вирішив підзаробити грошей за рахунок господаря помешкання. І поки той спав виніс із квартири майно, викликав таксі і одразу ж відвіз комп’ютер у ломбард, згодом інші речі продав знайомому.
Підозрюваний вже був раніше судимий за крадіжки, пограбування та розбій, а на момент вчинення чергового злочину знаходився на підписці про невиїзд у справі про нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.
За фактом скоєння крадіжки порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Особу затримано, зловмисник перебуває у слідчому ізоляторі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool