Кіровоградець відвіз Президенту 35 тисяч підписів «За» Єлисаветград

Жовтень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1853 | Коментарі: 0

Депутат Кіровоградської міської ради Артем Стрижаков, який є ініціатором загальноміської ініціативи "Збережемо історію!", відвіз до Адміністрації Президента України петицію і бланки з підписами кіровоградців у підтримку повернення історичної назви "Єлисаветград".

За шість тижнів в рамках голосування було зібрано 35 274 підписи кіровоградців на підтримку повернення місту історичної назви. Збирали підписи в палатках "За український Єлисаветград", які були розташовані на площі Героїв майдану та на площі Богдана Хмельницького.
- Моя позиція, як і більшості кіровоградців, залишається незмінною - перейменування нашого міста сьогодні несвоєчасне, оскільки існують більш важливі проблеми, які треба вирішувати в першу чергу, - наголошує Стрижаков. - Але головне, в чому я впевнений - ми вже не дозволили політикам самовільно, за спинами кіровоградців назвати місто Бугоградом, Лелековом або Інгульськом. Цією петицією ми донесли до Президента вибір більшості городян, і я вітаю кіровоградців із нашою спільною перемогою!

Кировоградцы скажут как должен называться город


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool