Кіровоградець Євген Пархоменко на Чемпіонаті Європи з боксу серед молоді виборов бронзу (ФОТО)

Вересень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1531 | Коментарі: 0

З 21 по 28 серпня у місті Дублін (Ірландія) проходив Чемпіонат Європи з боксу серед молоді. У спортивних змаганнях взяли участь 38 країн світу. Молодіжна збірна України розділила 5 місце із країною, що приймала змагання. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

До молодіжної збірної увійшов і перспективний спортсмен із Кіровограда майстер спорту України, член обласної організації ФСТ «Динамо» Євген Пархоменко. Участь у європейських змаганнях він виборов на Чемпіонаті України, який проходив на Кіровоградщині. Євген у своїй ваговій категорії – до 64 кілограмів посів перше місце.
На Чемпіонаті Європи з боксу серед молоді Євген Пархоменко провів чотири поєдинки. Він переміг грецького, словацького та ірландського спортсменів, і поступився лише росіянинові. У ваговій категорії до 64 кілограмів змагались 32 спортсмени, Євгену вдалось посісти третє місце.
Для молодого спортсмена ці дві перемоги – перші вагомі успіхи у боксі. Євген Пархоменко зауважує, що своїми здобутками завдячує тренерові СДЮШОР № 2 Віктору Саласенку. Саме він з 8 років тренує Євгена.
Призове місце на молодіжному Чемпіонаті Європи відкриває для Євгена Пархоменка великі можливості участі у міжнародних змаганнях, адже наступного року він переходить вже у дорослу вікову категорію.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool