Кіровоградець вбив товариша, а потім покінчив життя самогубством

Лютий 12, 2016 | Новини | Переглядів: 1278 | Коментарі: 0

Чоловіки посварилися після спільного вживання алкогольних напоїв. У підсумку один з них ударив ножем іншого, а його тіло сховав.

На початку січня поточного року до Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення від 64-річної місцевої жительки про зникнення її 43-річного сина.

За цим фактом слідчі відразу ж розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України (з відміткою безвісти відсутній). Поліцейські почали відпрацьовувати різноманітні версії зникнення громадянина, допитувати родичів, сусідів та знайомих зниклого, які б могли володіти суттєвою інформацією.

У ході проведення оперативно-розшукових дій щодо пошуку зниклої особи було встановлено, що 28 грудня потерпілий пішов у гості до свого 39-річного товариша, який мешкав по сусідству. Там чоловіки розпивали алкогольні напої. Після чого між ними виникла конфліктна ситуація. Зловмисник позбавив життя опонента. Аби приховати сліди тяжкого злочину, тіло небіжчика викинув у річку.

Повернувшись додому, вбивця пиячив. Та довго залишатися у помешканні, де сталася трагедія, він не зміг і поїхав у село до своєї родички, де покінчив життя через повішання у гаражі.

Обставини пригоди правоохоронці продовжують з’ясовувати.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool