Кіровоградець у соціальній мережі викладав порно, тепер його судитимуть

Вересень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1957 | Коментарі: 0

Сторінку з відеофайлами порнографічного характеру в одній із соціальних мереж працівники сектору боротьби з кіберзлочинністю УМВС України в Кіровоградській області виявили під час моніторингу веб-ресурсів.

Правоохоронці встановили особу користувача даного облікового запису. Ним виявився 26-річний житель обласного центру. Протягом місяця чоловік завантажив до розділу «Відеозаписи» своєї електронної сторінки 106 відеофайлів, з яких 104 – містять інформацію з ознаками порнографії. Доступ до роликів мали всі користувачі веб-ресурсу.
Кіровоградцю оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 301 «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.
Досудове розслідування триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool