Кіровоградець переховувався від слідства

Травень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

Скоївши на території міста кілька кримінальних правопорушень, 30-річний злодій втік за межі області. Працівники кіровоградської міліції затримали чоловіка на Одещині, де він близько півроку переховувався.

Кіровоградець, який неодноразово був судимий за вчинення майнових злочинів, продовжив «заробляти» кошти злочинним шляхом.
Від дій чоловіка потерпіла 34-річна жителька обласного центру. Перебуваючи у магазині, злодій побачив на стільці продавця-консультанта сумочку з особистими речами. Дочекавшись зручної миті, коли біля робочого місця продавця нікого не було, чоловік викрав сумку з планшетом та грошима.
Крім того, підозрюваний ошукав 55-річного місцевого жителя. Чоловік похилого віку прийшов до юридичної контори у справах. Коли кіровоградцю не вдалося уладнати юридичні питання, шахрай скористався ситуацією й вирішив «допомогти» у вирішенні проблем. Увійшовши в довіру до потерпілого, зловмисник заволодів його мобільним телефоном та грошовими коштами.
Щоб уникнути покарання за вчинене, злодій втік із міста у невідомому напрямку.
- У результаті проведення слідчо-розшукових заходів працівники міліції вийшли на слід зловмисника й затримали його. Як виявилося, чоловік і на території Одеської області скоїв низку крадіжок, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко.
За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 2 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool