Кіровоградець Дмитро Корінний - призер чемпіонату України

Березень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 860 | Коментарі: 0

15 березня в Києві пройшов Чемпіонат України з легкої атлетики серед ветеранів.

За результатами змагань у віковій групі 30-34 роки кіровоградець Дмитро Корінний, кандидат у майстри спорту, вихованець заслуженого тренера з легкої ателитики України Володимира Іванця, зайняв три (!) перших місця - у стрибках у довжину, потрійному стрибку і в бігу на 60м.
Паралельно відбувалося нагородження в загальновіковій категорії, де місця розподілялися, виходячи з підрахунку коефіцієнта зі світового рекорду у кожній віковій категорії.
Так, за цими підрахунками, у стрибках у довжину і в потрійному стрибку Дмитро виборов дві бронзові нагороди чемпіонату! А от у бігу на 60м Корінному пощастило трохи менше - він набрав 92.61%, зайнявши почесне четверте місце.
Федерація легкої атлетики Кіровоградської області і особисто президент ФЛАКО Геннадій Заболотний вітає переможця із заслуженими нагородами і бажає подальшого успіху в досягненні нових висот!
Прес-центр ФЛАКО.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool