Кіровоградець-динамівець виборов бронзу на Кубку України з легкої атлетики

Серпень 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1428 | Коментарі: 0

Минулого тижня протягом двох днів у місті Вінниця проходив Кубок України з легкої атлетики. Кіровоградську збірну команду представляли 15 спортсменів, серед них і старший лейтенант міліції, член обласної організації ФСТ «Динамо» Віталій Пархоменко. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

На рахунку 26-річного майстра спорту України Віталія Пархоменка вже чимало нагород за перемоги на змаганнях з легкої атлетики. Він у 2010 році став чемпіоном Європи серед поліцейських, був переможцем і Чемпіонату України серед вищих навчальних закладів тощо.
Професійно займатись спортом Віталій розпочав у 2001 році, навчаючись в Кіровоградському державному педагогічному університеті на факультеті фізичного виховання. Щоправда, спочатку випробовував себе у футболі, а потім зрозумів, що кращим він може стати у легкій атлетиці та обрав біг на короткі дистанції.
Згодом після закінчення навчального закладу спорт Віталій Пархоменко не залишив, а поєднав роботу із захопленням. Став викладачем кафедри спеціальної фізичної та вогневої підготовки Кіровоградського юридичного інституту ХНУВС. Відтоді він представляє як область, так і ФСТ «Динамо» на всеукраїнських та європейських змаганнях з легкої атлетики.
Так, минулого тижня Віталій Пархоменко повернувся з Вінниці з бронзовою медаллю. Третє місце він посів на змаганнях «Кубок України з легкої атлетики» (біг на 200 м).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool