Кіровоград:Бліц-новини спорту

Січень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1185 | Коментарі: 0

В СДЮШОР № 2 проходив чемпіонат області з легкої атлетики серед спортсменів дитячо-юнацьких спортивних шкіл, в якому взяли участь 75 учасників, в т.ч. 11 спортсменів ДЮСШ № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

Вони завоювали загалом 4 нагороди. Срібні медалі здобули Царенко Євген (стрибки в довжину), Капінус Дмитро (біг на 400 м), Рябоконь Наталія (потрійний стрибок). Бронзову нагороду виборов Зав’ялов Сергій (біг на 60 м). Тренують спортсменів Ніщеменко В’ячеслав, Політовський Володимир, Соломко Тетяна.

20-21 січня в ДЮСШ № 3 відбувся відкритий чемпіонат м.Кіровограда з тенісу настільного серед ветеранів, в якому взяли участь 20 учасників.
Перемогу в змаганнях виборов Паніотов Олександр, на другому місці - Редозубов Олександр, третє місце посів Трапезников Павло.
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами і медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Нагородження провів президент обласної федерації тенісу настільного О.Редозубов

20-21 січня в м.Мінськ (Білорусь) відбувся міжнародний турнір з греко-римської боротьби, в якому взяли участь 280 учасників, в т.ч. 3 спортсмени ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Наші спортсмени завоювали 2 золоті нагороди, зокрема, у ваговій категорії до 69 кг переміг Терещенко Владислав, а у ваговій категорії до 38 кг перемогу здобув Кулик Андрій. Тренер-викладач спортсменів Горбань Микола Андрійович.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool