Кіровоград: кадрові зміни у міській раді

Червень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1220 | Коментарі: 0

Сьогодні, 2 червня, секретар міської ради Іван Марковський представив керівникам виконавчих органів міської ради поновленого на посаді першого заступника та зарахованих на стажування кандидатів на посади заступників міського голови.

Іван Марковський повідомив, що в останній день своєї роботи екс – міський голова Олександр Саінсус на виконання рішення суду видав розпорядження про поновлення на посаді першого заступника міського голови Анатолія Перевозника.
Він також представив депутатів міської ради шостого скликання Олексія Олійника, Геннадія Осетрова та Сергія Васильченка, які стажуватимуться і виконуватимуть обов’язки заступників міського голови.
Секретар міської ради відзначив, що функціональний розподіл обов’язків всіх заступників міського голови буде визначено виданим ним розпорядженням.
Іван Марковський націлив також керівників виконавчих органів на ефективну роботу та запевнив, що він відкритий для спілкування і питання про робочу зустріч з ним можна в будь – який час вирішити у телефонному режимі.
Іван Марковський під час наради також подякував усім керівникам управлінь і відділів міської ради, які були причетні до організації заходів, присвячених Міжнародному дню захисту дітей у Кіровограді. Заходи пройшли на високому рівні, зазначив секретар міської ради.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool