Кіровоград: з'явився ще один дитячий майданчик

Вересень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1356 | Коментарі: 0

У мікрорайоні Арнаутово з'явився ще один дитячий майданчик, який встановили на території, яка була засмічена та заросла чагарниками.

Спільними зусиллями депутата міської ради Вадима Дриги та кіровоградців вдалося перетворити занедбану територію на гарне місце для відпочинку малечі.
Радощам малюків не було меж: пісочниця, різні гойдалки та ще кілька конструкцій майданчика були обліплені дітворою.
Також у мікрорайоні на вулицях Шкільній та Ручійній з'явилось освітлення. Більше 15 років ці вулиці залишалися темними і, нарешті, сподівання мешканців справдились. Тепер від створеної електромережі будуть освітлюватись й інші вулиці мікрорайону.
Мешканці Арнаутово висловлюють щиру подяку депутату міської ради Вадиму Дризі за допомогу у вирішенні нагальних проблем мікрорайону.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool